Brend EGO je vlasništvo kompanije Chervon koja je osnova 1993. godine i ima sjedište u Stuttgartu u Njemačkoj i Nanjing-u u Kini.
Zadnjih 10 godina EGO je proveo u istraživanju, proizvodnji i usavršavanju POWER+ platforme i mogu ponosno reći da su uspjeli napraviti aku uređaje ekvivalentne po snazi benzinskim uređajima ali puno tiše, lakše i prihvatljive za okolinu. EGO brend je zasnovan na inovacijama i konstantno ostvaruje napredak i pomjera granice u aku tehnologiji od početka svog rada. Dobar primjer toga je "PowerLoad glava" kod EGO trimera koja pritiskom na dugme sama namotava silk - nit. Danas su jedan od najvećih proizvođača alata, proizvodeći preko 10 miliona jedinica svake godine, koji se prodaju u 65 država svijeta. EGO ARC Lithium™ 56V baterija pruža novu razinu snage i vremena rada sve dok se posao ne završi. Iz EGO asortimana bitno je istaknuti:

EGO aku - akumulatorska kosilica - kosačica, EGO aku - akumulatorski trimer - kosa za travu, , EGO aku puhač - duvač - puhalo, EGO aku pila za drva, EGO akumulatorske - aku škare za živu ogradu - živicu, EGO prenosni agregat - generator, EGO aku multi funkcionalni uređaj sa nastavcima: pila, škare, freza - kopačica itd, EGO aku teleskopska pila, EGO ZERO TURN traktorske kosilice - kosačice - rajdere, EGO čistač - bacač snijega - freza za snijeg, EGO pribor, EGO rezervni dijelovi i potrošni materijal, EGO svjetiljke i ventilatore, EGO profesionalni uređaji sa leđno nosivom baterijom, EGO baterija i punjač, EGO oprema itd.

PROX doo je ovlašteni i najveći distributer EGO uređaja i opreme za Sarajevo tj za kompletnu Bosnu i Hercegovinu.
PROX doo je također najveći ovlašteni EGO servis i distributer rezervnih dijelova i potrošnog materijala.

Garancija na sve EGO uređaje je 5 godina.Za sve EGO uređaje kupljene kod nas, automatski Vam je produžena garancija - mi to uradimo za Vas.

#EGO Sarajevo #EGO BiH #EGO Bosna i Hercegovina #EGO trgovina i servis #Prox_EGO

Filter